Molitve s Kureščka

21.03.2020

Zavedamo se, da je v tem času težko vsem, še posebej pa tistim, ki so na odgovornih položajih, tako v domovini kot v Cerkvi. Mati Marija, Kraljica miru nas je povabila,  naj se v preizkušnjah priporočamo škofu Vovku: "Še bolj se izročajte priprošnji škofa Vovka in uslišanj ne skrivajte.  Prav temu svetniškemu škofu priporočajte svoje škofe in duhovnike,  da bodo junaško vzdržali pod pritiski, blatenjem, sramotenjem in poniževanjem."  Zalog, 8. avgusta 1998.                                                                                                                                                                                                                          

Vabimo vas, da se pridružite 9 - dnevnici k Škofu Vovku za vse slovenske škofe. Začnemo v četrtek, 11.2., končamo 19.2. (v kolikor nimate 9-dnevnice, prilagamo molitev v priponki), v soboto, 20.2. ob 10h pa bo na Kureščku darovana sv. maša v čast Sv. Duhu na priprošnjo škofa Vovka za vse slovenske škofe.      devetdnevnica              MOLITEV K BOŽJEMU SLUŽABNIKU ANTONU VOVKU 

 

POSTNA POBUDA SVETOPISEMSKE DRUŽBE

Deset minut za Sveto pismo v postu med vožnjo na delo, v času malice ali v tišini večera
Svetopisemska družba Slovenije je pripravila postno akcijo z Božjo besedo pod naslovom »Stojte trdni v veri!«. Po mailu vam bomo vsak dan poslali zvočni posnetek odlomka in kratko razmišljanje s spodbudo. Ob nedeljah pa si boste lahko ogledali video pričevanje. Informacije in prijava: https://www.svetopismo.si/stojte-trdni-v-veri-postna-akcija-prisluhni-besedi/ Za več informacij pa lahko pokličete tudi na gsm: 040 980 981.

 "Če danes zaslišite njegov glas, ne zakrknite svojih src!"    Heb 4,7 

Lep blagoslovljen začetek Postnega časa!  Tudi Mati Marija, Kraljica miru nas vabi, naj mu prisluhnemo...