ORATORIJ 2020

Objavil

, dne

14.06.2020

DRAGI  OTROCI...

Animatorji vas že nestrpno pričakujemo! Skozi celo leto smo se pridno pripravljali, da bo letošnji oratorij najboljši do sedaj. Zato hitro izpolnite prijavnico in jo prinesite v župnišče! Ne pozabite na veliko dobre volje in radovednosti!  Se vidimo! J

...IN STARŠI!

Za udeležbo na oratoriju ne pobiramo prijavnine, temveč prostovoljne prispevke. Lansko leto je bil strošek za enega otroka približno 15 evrov.

Prispevke bomo porabili za nakup malice in ustvarjalnega materiala.

Število prijavljenih bo letos OMEJENO, zaradi zagotavljanja morebitnih ustreznih zaščitnih ukrepov, ki bi utegnili biti še v veljavi v času oratorija. Zato pohitite s prijavo, saj se bodo oratorija lahko udeležili le otroci, ki bodo med prvimi 50 prijavljenimi. Rok za prijavo je 6. 7. 2020 oz. če ne bodo zapolnjena vsa mesta, se lahko prijavite tudi pozneje. Oratorija se lahko udeležijo le OSNOVNOŠOLSKI OTROCI.

 

LETOŠNJA ORATORIJSKA ZGODBA

Letos bo junakinja oratorijske zgodbe kraljica Estera. Estera je bila judovsko dekle iz Perzije, ki se poroči s kraljem in postane kraljica. Haman pa je v tistem času pripravljal spletko proti Judom. Ker pa je Estera tudi sama Judinja, je v vso zgodbo zelo vpletena. Ali ji bo uspelo razkriti zaroto proti Judom in jih na ta način rešiti?
To in še več bomo izvedeli na oratoriju ;)

PRIJAVNICA