Vabljeni pod okrilje mavrice!

Objavil

, dne

18.09.2018

ŽUPNIJA IG VABI NA

VIKEND ZA ZAKONCE IN OTROKE
 

V času hitenja in naglice, se nam je vsem že kdaj utrnila misel, da bi bilo dobro in koristno, da si vzamemo čas zase in za izboljšanje odnosa z našim zakoncem.

S tem namenom, župnija Ig, v sodelovanju s Penzionom Mavrica organizira vikend za zakonce in otroke v Veržeju, od petka, 12. 10. 2018 do nedelje, 14. 10. 2018.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite in izkoristite čas za graditev medsebojnega odnosa, da posvetite nekaj bogatih trenutkov človeku, ki skupaj z vami oblikuje vašo družino.

Za usmerjanje naših misli smo izbrali duhovnika Petra Pučnika. Peter je človek, ki nam bo s svojim pričevanjem, podajanjem misli in glasbo, obogatil vikend do stopnje, ko bomo želeli še več. Njegove bogate izkušnje pri delu z mladimi ter na področju družinske terapije in topel človeški nasvet, nam bosta nudila več kot dovolj osnove za iskren partnerski pogovor.

Začeli bomo v petek,  12. 10. 2018, ob 18.00 uri in zaključili v nedeljo, 14. 10. 2018 ob 13.00 uri v Marijanišču Veržej, Puščenjakova 1.

Predvidena so tri predavanja, čas za pogovor v dvoje in tudi medsebojno druženje. Otroci bodo medtem v varstvu ižanskih animatorjev. Prosti čas boste lahko izkoristili za sprehod ali kopanje v bližnjih termah.

V penzionu Mavrica bomo imeli dva polna penziona. Cena za vikend je 55€ za odraslo osebo, za osnovnošolce je cena polovična, za predšolske pa brezplačno. V kolikor sami ne zmorete pokriti stroška bivanja in bi se želeli udeležiti vikenda, vabljeni da se oglasite v župnišču in bomo našli rešitev. Prevleke za postelje lahko prinesemo sami, ali si jih proti plačilu izposodimo v Veržeju. Stroške za animatorje si razdelimo, dobrodošel pa je prostovoljni prispevek za duhovno vodenje.

V kolikor poznate koga, ki bi se želel udeležiti vikenda v Veržeju, mu posredujte to informacijo.

Za več informacij se lahko oglasite v župnišču ali pišite na jamnikt@gmail.com.